/ / / /

ZSA ZSA

 

 

 

 

Lunch med M och Elena på Zsa Zsa & Loui, sen åkte vi till Mitte och hängde i tidningsbutiken Do you read me?

Roamers

 

 

 

 

 

 

Kaffe med Elena, Ebba och Celine hos Roamers på Panierstrasse 64.

Neukölln

 

 

 

 

 

 

Vi är framme och det går ingen nöd på oss. Vi bor hos två vänner i deras lägenhet i Neukölln runt hörnet från där Matthew bodde. Det är något speciellt med Berlins lägenheter, dom höga taken och stora rummen med dom knarriga breda plankgolven målade i olika färger.

Gud vad fina ni är som frågat grejer i inlägget här under, jag håller inlägget öppet lite till om du vill skriva något.

// Finally in Berlin. We are staying with Elena and Pablo in an apartment in Neukölln, just around the corner from where Matthew lived. There is something special about Berlin apartments, the high ceilings and large rooms with the creaky wide plank floors that are painted in different colors.

Q&A

Hej!

Tänkte vi kunde ha en liten Q&A igen, det var ett tag sedan. Alltså jag är ju verkligen sämst på detta och får fortfarande kommentarer då och då om vad hände med resten av frågorna… Både när vi hade en allmän för kanske två år sedan samt the feminist editon för kanske ett år sedan så har jag fått prestationsångest, pga vill svara varje person superbra. Det har lett till att jag gjort hälften, fått sån himla ångest att andra hälften inte blivit klar och sen tappat bort filerna. Förlåt!

Vi stryker ett streck och går vidare. Om det var något du frågade för längesedan som du känner försvann, skriv det här igen!

Frågorna kan handla om precis vad som helst. Om mig, något jag gjort, eller inte gjort. Feminism, foto, bloggande, ångest, livet eller andra knepiga frågor. Eller frågor om eller till Matthew, kan bifoga frågan så får han svara själv, du behöver inte skriva på engelska jag kan översätta. Eller något i ditt eget liv som är krångligt som du kanske vill ha en second opinon på.

Fortfarande så jävla glad över inlägget då så många berätta om sig själva, här är det om du missade. Blev nästan lite avundsjuk på att så många gjorde coola grejer och gjort modiga val. Därför vore det fint att höra lite vad ni funderar på.

Kram

 

// Hi!  Let’s have a little Q&A. The questions can be about absolutely anything. About me, something I’ve done, or not done. Feminism, Matthew, photography, blogging, anxiety, life or other tricky issues. Or something in your own life that is complicated you might want a second opinon on.

STHLM -> BERLIN

Färdigpackad och beger mig till Arlanda nu. Är verkligen proffs på att packa lätt, oavsett om jag ska hem till mamma över helgen eller till Berlin i några veckor så packar jag bara min ryggsäck. Orkar inte vänta på bagage när en klivit av planet och jag litar inte på hur ens väskor hanteras. Sen tror jag det är en vanesak, att vi alltid packat så i min familj.

Min pappa är kapten på SAS vilket innebar att mitt pass var fullstämplat redan som ettåring. Det innebar då också att vi reste väldigt billigt, men inte med vanliga biljetter utan något som heter standby. Det betyder att en bara kommer med i mån av plats. Så vi packade nästan alltid bara handbagage pga krångel att checka in väskor, vänta vid gaten och sen kanske inte få gå ombord.

Acne

 

Tycker precis som många andra om Acnes kläder, men jag köper överhuvudtaget sällan något som kostar mer än 500 spänn. Det blir inte värt det. För det är plötsligt en flygbiljett tur och retur till Berlin eller två fulla matkassar på Ica.

Tips är Acne Archive som ligger på Torsgatan 53, där hamnar saker som inte sålt slut i butik, defekta plagg eller provkollektioner. För någon dag sedan svängde jag förbi och hittade den är fina för 350pix.

Studio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår var vi tillbaka samma gäng i studion för att avsluta Angelinas projekt. Fan vad kul vi har haft det! Jag är med för att filma sekvenser som ska användas på hemsidan där bilderna presenteras digitalt. Angelina och jag gör väldigt olika saker och vi tänker väldigt olika när det kommer till bilder. Hon lutar mer åt mode, gillar mörka bilder med dramatik och kontraster. Men jag respekterar verkligen henne och har lärt mig massor efter att titta på hur hon jobbar.

Kram till Angelina Bergenwall, Ellen Nykvist, Johanna Briét, Fatima Fransson, Simon Rastamo och Maurene Tugavune.

<3 HAIR <3

Hade inte bangat på grått men det sliter rätt mycket på håret pga skulle behöva färga blondare än jag är nu. Känns som att jag skulle pusha det för mycket, är förvånad över att mitt hår är så tjockt, långt och friskt trots typ fyra år av hemmablekning.

Följ mig på Pinterest här.

Btw, internet är så knäppt ibland. Hittar ofta mina bilder på tumblr och pinterest etc men tyvärr har ofta länk försvunnit på vägen. Men bilderna på Zak härifrån, har fått över 25k notes på tumblr och länken verkar ha följt med. Sjukt vad grejer kan spridas fort helt organiskt. Säkert kanske även tack vare att geniet Arvida också rebloggade.

//Some nice hair styles from Pinterest. Follow me there, klick here.

Lillasyster + Holly

 

 

Lillayster och min kanin Holly hemma hos mamma imorse.
+
Såhär blev golvet! Den gula och lackade fiskbensparketten har blivit slipad och vitvaxad.

@FB

Har haft Vardagsbrus registrerat på Facebook ett tag men nu känns det dags att göra något kul med sidan. Vill ju att vi ska vara kompisar överallt on tha internetz, hehe ni kommer inte undan. Det kommer dyka upp en liten giveaway där om någon vecka och det vill du ju inte missa.

Alla ska med, häng på! Gilla Vardagsbrus på Facebook här.

// Vardagsbrus is finally on Facebook. Your support means a lot to me, feel free to like the page here.