/ / / /

New

 

Fick med mig detta hem från Berlin. Solisar från & other stories samt lip balm och hand cream från L’Occitane. Nu ska jag till Popaganda! Ses vi där?

// New things i bought in Berlin. 

FW Day II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bilder från Diana Orving och Isabell Yalda Hellysaz.

// Some of my shots from the second day of Sthlm Fashion Week. 

Fint gäng

Hinner ju inte riktigt ta några egna bilder, men var tvungen att snabbt fota Nim, Saga, Sackarias, CG och Nicki efter Diana Orving. Jag gillar det här med hur alla klär upp sig och vågar ta på sig det de tycker är det finaste de har. Modeveckan blir som en frizon där det är väldigt högt i tak för vad som känns okej att bära.

FW Day I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Filippa K, Björn Borg & J Lindeberg. Se resten hos bon.se

// Some of my shots from the first day of Sthlm Fashion Week. 

STHLM Fashion Week

 

 

Igår inledde jag min första modevecka ever och ihop med Bon. Fotar front row, backstage och lite fester. Himla kul att träffa människor, kika på visningarna och sörpla lite vin. En hör ju alltid modebloggare skriva om hur stressigt det är och hur de inte hinner äta mellan alla visningar. Äh, bara stoppa ner en banan i väskan som kan ätas överallt. Däremot det här med att hitta toaletter och hinna byta tampong mellan visningarna? Kan vi prata lite mer om det istället?

// Im doing my first fashion week together with Bon. Shooting front row, backstage and a few parties.

SNS // Adidas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förrförra fredagen fotade jag en liten fest på en båt som SNS höll i för att fira sitt samarbete med Adidas. Alla fester borde hållas på båtar.

insp #9

src unknown

Oscar // Pascal

 

 

 

 

 

 

Strax innan jag åkte mötte jag upp Oscar på Pascal för att prata lite om hans flytt till Berlin och annat. En vet att en är någonstans ofta när de bakom disken bah, du vill ha en islatte va? Sen så måste jag ju också visa att Pascal blivit återförsäljare till Paper Light! Den ligger inte så synligt där i hyllan dock, hoppas de hänger upp den, annars går jag själv förbi med en liten klämma och fixar heh. Så nu kan ni alltså köpa den på Pascal!

Annars funkar det fortfarande genom oss på paperlight.se och där går det fortfarande att använda rabattkoden “frida” för att få 10% off. Tips är ju att köpa och kunna använda bilderna som bara enkelt kan lyftas ur, för att göra en mood board som höstpepp. Nu när vi alla kommer tillbaka från sommaren och ska börja ta tag i livet igen.

// I had ice coffe with Oscar att Pascal yesterday. And im so happy that they now also sell Paper Light there! If you don’t live in Stockholm and can get it there, its still available through us at paperlight.se.The promo code “frida” for 10% off is still available.

21/08/14

 

 

 

 

 

 

Portfolio

Helt sjukt att jag inte har någon portfolio uppe, det är ju liksom steg ett egentligen. Så nu har jag äntligen fått tummen ur och bara knåpat ihop något provisoriskt tills jag får något mer permanent. Du får jättegärna kika runt lite, cargocollective.com/fridavegasalomonsson

// I have finally made a little provisional portfolio with some of my work. Have a look here.