/ / / /

STHLM Fashion Week

 

 

Igår inledde jag min första modevecka ever och ihop med Bon. Fotar front row, backstage och lite fester. Himla kul att träffa människor, kika på visningarna och sörpla lite vin. En hör ju alltid modebloggare skriva om hur stressigt det är och hur de inte hinner äta mellan alla visningar. Äh, bara stoppa ner en banan i väskan som kan ätas överallt. Däremot det här med att hitta toaletter och hinna byta tampong mellan visningarna? Kan vi prata lite mer om det istället?

// Im doing my first fashion week together with Bon. Shooting front row, backstage and a few parties.

SNS // Adidas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förrförra fredagen fotade jag en liten fest på en båt som SNS höll i för att fira sitt samarbete med Adidas. Alla fester borde hållas på båtar.

insp #9

src unknown

Oscar // Pascal

 

 

 

 

 

 

Strax innan jag åkte mötte jag upp Oscar på Pascal för att prata lite om hans flytt till Berlin och annat. En vet att en är någonstans ofta när de bakom disken bah, du vill ha en islatte va? Sen så måste jag ju också visa att Pascal blivit återförsäljare till Paper Light! Den ligger inte så synligt där i hyllan dock, hoppas de hänger upp den, annars går jag själv förbi med en liten klämma och fixar heh. Så nu kan ni alltså köpa den på Pascal!

Annars funkar det fortfarande genom oss på paperlight.se och där går det fortfarande att använda rabattkoden “frida” för att få 10% off. Tips är ju att köpa och kunna använda bilderna som bara enkelt kan lyftas ur, för att göra en mood board som höstpepp. Nu när vi alla kommer tillbaka från sommaren och ska börja ta tag i livet igen.

// I had ice coffe with Oscar att Pascal yesterday. And im so happy that they now also sell Paper Light there! If you don’t live in Stockholm and can get it there, its still available through us at paperlight.se.The promo code “frida” for 10% off is still available.

21/08/14

 

 

 

 

 

 

Portfolio

Helt sjukt att jag inte har någon portfolio uppe, det är ju liksom steg ett egentligen. Så nu har jag äntligen fått tummen ur och bara knåpat ihop något provisoriskt tills jag får något mer permanent. Du får jättegärna kika runt lite, cargocollective.com/fridavegasalomonsson

// I have finally made a little provisional portfolio with some of my work. Have a look here.

Linn

 

 

 

Linn har precis lämnat sitt London för att börja plugga på Hyper Island i Stockholm. Igår kom hon förbi och inspekterade min lägenhet och kikade lite på Paper Light. Nu ska jag bara packa det sista så hörs vi nästa gång i Berlin!

A.STUDIOS

 

 

 

 

Råkade gå förbi Acne Archive med Oscar idag, sånt som händer. Fick med mig det linne som jag här ovan poserar så coolt i. Första överdelen jag äger med något typ av tryck eller motiv på, tycker den broderade detaljen var fin. Sen har jag börjat att bara sätta upp ungefär en tredjedel av håret, för att få bort håret ur ansiktet men ändå ha kvar längd.

// I accidentally bought this tank-top from Acne Archive today.

coconut+banana+raspberries

 

coconut milk+banana+raspberries+coconut flakes=smoothie

Matthew bah, Frida du kan inte lägga upp fler bilder på smoothies nu, fattar du hur trötta alla är på dina jävla smoothies. Hehe. Men det är highlight of the day att dricka min jävla smoothie, för sen har det mest varit att jag suttit i köket och redigerat bilder. Så därför värd att föreviga. Igår kväll fotade jag på en båt som åkte runt i skärgården och sedan till festivalen Yard, får visa bilderna sen.

Nu ska vi strax hem till mamma för att ha kräftskiva med familjen. Nu har M snart fått fira alla högtider, känns så viktigt att han integreras i det svenska samhället. Skoja. Men det är kul att visa saker en själv vuxit upp med, ska tvinga på honom en liten kräfthatt.

Ett hej & en hemlis

Hej hej. Suttit i mitt sovlinne i köket hela dagen och redigerat bilder, så tänkte bara säga hej. Sen tänkte jag också börja viska lite kring en hemlis, den här bloggen håller på att flyttas. Vardagsbrus har sett likadan ut sedan Daniel var gullig nog att pilla ihop bloggen till mig i april 2011. Så nu är det dags för förändring. Men det kommer vara precis samma innehåll, men lite annan förpackning.

Därför har jag lite svårt att lägga tid på längre inlägg just nu, för jag står redan mentalt med ena foten i dörren påväg vidare. Ni måste följa med mig sen, jag tror att det här kommer bli himla bra.

Giveaway vinnare! Det ju dragit ut på tiden för den lille tävlingen där en kunde vinna ett fint print från Gaia Padovan. Men vinnaren är Melinda Bergstrand! Du får gärna maila mig så jag får din adress. Spana in Gaia på @gaiapadovan på Instagram för att få se mer av hennes prints.