/ / / /

#nike

 

Imorse var jag på möte hos byrån Awb som jag fotat flera grejer för tidigare, några saker för Nike och nu senast kring när svenska damlandslaget i amerikansk fotboll mötte England. Helt knäppt möte, återkommer till detta när jag får säga mer.

Anyway så fick jag med mig en påse med lite grejer från Nike hem, hann typ bara komma innanför dörren innan M stack ner handen i påsen och fiskade upp de vita mjukisbyxorna samt mönstrade t-shirten och bah thanks so much honey for giving me these! Inga kommentarer.

Ibland är det jättebra och ibland (som nu) jättesämst att ha samma storlek som sin kille. Jag gillar sportiga grejer men spyr på alla neonrosa och turkosa träningsplagg, så därför himla pepp på dessa.

// I had a meeting today at a swedish pr-agency called Awb which I’ve shot a few things for in the past. I got to take home a bag of clothes with some new pieces from Nike, unfortunately my bf can wear the same size as me and decided to help himself to some of them.

<<<

 

 

Saknar redan London men det är ändå ganska fint att komma hem. Älskar min lilla lägenhet och det lilla liv jag har här ihop med den finaste personen jag vet. Jag tycker om min lugna lilla gata, min mataffär och att vi bor precis vid Hagaparken dit jag går flera gånger i veckan. Någon dag flyttar jag till London, men inte precis nu. Bara jag får åka dit några gånger per år så funkar Stockholm för mig.

// I miss London already, but its also good to be back home.

insp #11

// some older insp posts,
insp #10, insp #9, insp #8, insp #7 & insp #6.

London Day III

_MG_9683HD

 

_MG_9625HD

 

_MG_9650HD

 

_MG_9563HD

 

_MG_9603HD

 

_MG_9693HD

 

_MG_9703HD

 

_MG_9705HD

 

_MG_9697HD

 

_MG_9709HD

 

_MG_9718HD

 

_MG_9725HD

 

_MG_9742HD

Igår gjorde vi en stor brunch, eller okej, Seb gjorde en stor brunch och för alla andra är det helt förbjudet att hjälpa till i köket. Vilket jag dock inte har något emot egentligen. Så spelade jag mitt bästa sommarprat från iår för alla medan vi fixade, det med Bea Uusma. Alltså lyssna om ni inte gjort det! Har lyssnat säkert tio gånger. Det är vansinnigt spännande, innehåller världens finaste kärlekshistoria och världens ensammaste val.

En rolig grej med att bli vuxen är att en kan rita på sig själv utan att någon skriker att en “bara får rita på papper.” Så Seb fick både nya öron och en taggtråd runt armen. Sen gick vi till en bokmarknad och letade efter böcker, min morfar älskar London så jag ville köpa med mig något hem till honom, burgare och sen bah okej, ska vi ta en drink? Så bah nä, lets go home och redigera bilder och dricka öl istället.

// Seb made the best brunch ever yesterday.

Daniel + DICE

_MG_9494HD

 

_MG_9492HD

 

_MG_9512HD

 

_MG_9519HD

 

_MG_9502HD

 

_MG_9503HD

 

_MG_9505HD

 

_MG_9523HD

 

_MG_9529HD

 

_MG_9507HD

 

_MG_9530HD

 

_MG_9539HD

 

_MG_9542HD

 

_MG_9521HD

 

_MG_9545HD

 

_MG_9548HD

 

_MG_9555HD

När vi var klara med fotograferandet igår så promenerade jag och Jaan till Shoreditch, där gick han vidare på ett möte och jag mötte upp Daniel! Han jobbade ju förut på Ustwo, eller, alltså han sitter fortfarande och jobbar i samma studio. Men nu jobbar han med en startup ihop med ett gäng andra som heter DICE. Han är designer för precis allt, det är därför det är så sjukt snyggt.

Det är en tjänst som hjälper användaren att hitta bra konserter och du kan köpa biljetterna direkt i appen, utan att de tar ut någon bokningsavgift. Ganska brilliant om du frågar mig och typ alla andra som sett appen. Just nu funkar det bara för London men det kommer nog spridas framöver. Kika in på DICE.FM för att se mer och ladda ner appen. Göre även om du inte bor i London, pga den är snygg.

Sist jag var där och fotade lite för två år sedan så såg det ut såhär. Ustwo/DICEs studio är verkligen så knäpp. Jag vet inte hur jag ska beskriva det mer än plottrigt och knäppt. Det är svårt att få med på bild för det är verkligen tusen grejer överallt. Daniel är verkligen en av de coolaste personer jag känner, men rätt skönt att han inte fattar själv att han är cool. Folk blir så jobbiga då. Sen kanske ni känner igen Seb och Alvaro här ovan, från en av historiens mest ikoniska bandbilder, här.

Tusen tack för alla långa och välskrivna kommentarer på inlägget under, ni är världens finaste.

// After work yesterday I met up with Daniel! He is now the designer of a new startup called DICE. It’s an app that helps the user to find the best gigs in London and you can buy tickets directly, with no booking fee. Pretty brilliant if you ask me. Go on DICE.FM to se more, or download the app.

London Day II

Alltså hotellfrukost <3

Tänker mycket på mormor just nu. Min mormor dog för några dagar sedan, vad fan ska jag säga egentligen, går typ sönder när jag tänker på det. Hur hon alltid luktade cigaretter och lite för starkt av parfymen Elizabeth Arden Red Door. Hur hon alltid hade en påse Polly i handskfacket i bilen.

Hur hon och morfar tog emot mig på Lyckseles flygplats när jag var liten och flög dit helt själv. Hur otroligt stolt hon var över att jag och Matthew var i Milano på filmfestivalen. Hur hon alltid stod redo och vinkade oss välkomna från bron på Ekvik när vår bil rullade nedför backen, oavsett tid på dygnet.

Jag har inte haft någon i min närhet tidigare som gått bort så jag har liksom inga verktyg att hantera det. Har du haft någon nära som gått bort? Hur hanterar en ens den typen av sorg? Hur länge dröjer det innan en kan tänka på personen utan att börja hulkgråta på allmänna platser?

Hon somnade in i en fåtölj med utsikt över sjön vid deras sekelskifteshus Ekvik i Västervik, där vi allihopa firade midsommar för bara några månader sedan, det känns ändå fint att det blev på det sättet.

// Hotel breakfast <3 

London Day I

 

Nu är första jobbdagen avklarad och jag ligger på hotellrummet, äter soygurt och laddar över bilder från kameran. Alltså kolla hur fint badrum i vit marmor? Redan peppad på att vakna, duscha i den fina duschen och sen klämma en enorm frukost. Tycker dock att det är lite jobbigt att sova själv på hotell, det är konstiga ljud, en säng som inte är min och jag känner att jag måste memorera alla emergency exits på min våning om det börjar brinna. Hej katastroftankar.

// First day of work done, taking it easy at the hotel. Look at the nice bathroom in white marble!

London

 

Ser alltså inte lika fräsch ut som på polaroiden här ovan som togs för några dagar sedan. Utan just nu sitter (läs: ligger) jag och väntar vid gaten på Arlanda för att flyga till London. I min värld är klockan fem på morgonen aldrig en tid en borde vakna, utan snarare när en i bästa fall ramlar hem.

Nu när jag kommer fram till London ska jag direkt ta mig till kontoret där vi ska fota och jobba hela dagen, en natt på hotell (obs: hotellfrukost) och sedan imorgon fota på samma plats igen. Sen från och med fredag kväll till jag åker hem på söndag så bor jag med Daniel och Seb.

Det var först tänkt att Matthew skulle följa med och att vi skulle hänga runt efter att jag jobbat klart. Men det blev lite för kort, stressigt och dyra flygbiljetter för att det skulle bli värt att han följde. Men nästa gång så! Men helt ärligt ska det faktiskt bli rätt skönt att få komma iväg själv också (notera: låter redan som en 40årig utbränd gift fyrbarnsmamma).

// Waiting to board my plane to London right now. Going there to shoot some things and hang out with friends before I return on sunday evening.

Amerikansk fotboll & vintagebarer

_MG_6857HD

 

_MG_6558HD

 

_MG_6493HD

 

_MG_6978HD

 

_MG_6976HD

 

_MG_6600HD

 

_MG_6867HD

 

 

_MG_7110HD

 

_MG_7268HD

 

_MG_7383HD

 

_MG_7384HD

 

_MG_7386HD

 

_MG_7392HD

I lördags så spelade damlandslaget i amerikansk fotboll mot brittiska landslaget och TT sponsrade eventet. Jag var där för att fota men Matthew, Jonas, Frida och Patrik kom också förbi och hängde. Femtio procent jobb femtio procent häng. De spelade Beyonce We run the world ur högtalarna, spelarna vad svincoola och alla tweenie cheerleaders sjukt sassy.

Jonas hade pratat hela kvällen om att han har en ny favoritbar som heter Erlands Café. Så efteråt bestämde vi oss för att gå dit allihopa för att kolla läget. Baren ligger vid St Eriksplan på Gästrikegatan 1 och är pytteliten. Ungefär fem små bord trängs framför baren och ungefär lika många en knarrig och smal trappa upp.

Det känns som att vara hemma i någon Mad Men’s karaktärs vardagsrum och bakom baren står en gullig och välklädd bartender. Jag är verkligen ingen vintagetjej, tycker ofta att gamla grejer luktar typ dammig loppis. På det dåliga sättet. Men det här var faktiskt himla mysigt.

// Last saturday I shot an american football game, Sweden vs England. Afterwards we went to a super cute little vintage bar in Stockholm called Erlands Café.

Details.

SAM_0022HD

Älskar verkligen mitt hår och piercade öron just nu, tycker att det är saker som gör så mycket mer än kläder. Gillar personliga detaljer som syns oavsett om en ligger på stranden i bikini, åker skidor eller är på någon klubb. Hår, piercingar, nagellack, annorlunda ansiktsdrag eller tatueringar.

// I really love my hair and pierced ears. I like personal details like hair, nail polish, a crocked nose or tattoos. Things that stay with you no matter what you are wearing or doing.  

bloglovin