/ / / /
back

Sena nätter

 

 

 

 

 

 

 

Gjorde visuals på Berns till Ray Kajioka i fredags och till Skudge igår, dom spelade live så det var helt fullt i båset med deras grejer. Det var himla bra såklart. Hade pratat lite med Elias innan om vad dom ville ha och gjort endel nytt material specifikt till igår. Ikväll gör jag visuals i Uppsala till Brawther och på måndag är jag på Berns igen när Octave One, Leo Netz, Noah Gibson och Henrik Bergqvist spelar.

Fyra nätter i rad är sjukt slitigt när man kommer hem vid sex på morgonen, så på dagarna gör jag inte så mycket. Lagar pasta, sover, ser på film, leker med Photo Booth och äter Skippy. Nu ska jag ta tåget till Uppsala, är mer aktiv på Instagram som du vet. Kram.

17 Responses to “Sena nätter”

miljaApril 30th, 2012 at 07:40

åh vad jag skulle vilja se octave one. så jädrans dyrt bara (iaf för en student). men du får lova att njuta för min och min pojkväns skull också!

EmelieApril 30th, 2012 at 16:34

sa fin skjorta! och solglasogonen! vart har du kopt dem, om man far lov att fraga? och var det nyligen? finis blogg forresten.

JohnMay 5th, 2012 at 12:23

Åh, Skudge…
Allt annat är givetvis fint också. Önskar att jag också kunde ta lika bra digitala foton som du.

Leave a Response

bloglovin
back