/ / / /
back

Sena nÀtter

 

 

 

 

 

 

 

Gjorde visuals pÄ Berns till Ray Kajioka i fredags och till Skudge igÄr, dom spelade live sÄ det var helt fullt i bÄset med deras grejer. Det var himla bra sÄklart. Hade pratat lite med Elias innan om vad dom ville ha och gjort endel nytt material specifikt till igÄr. IkvÀll gör jag visuals i Uppsala till Brawther och pÄ mÄndag Àr jag pÄ Berns igen nÀr Octave One, Leo Netz, Noah Gibson och Henrik Bergqvist spelar.

Fyra nÀtter i rad Àr sjukt slitigt nÀr man kommer hem vid sex pÄ morgonen, sÄ pÄ dagarna gör jag inte sÄ mycket. Lagar pasta, sover, ser pÄ film, leker med Photo Booth och Àter Skippy. Nu ska jag ta tÄget till Uppsala, Àr mer aktiv pÄ Instagram som du vet. Kram.

17 Responses to “Sena nĂ€tter”

miljaApril 30th, 2012 at 07:40

Äh vad jag skulle vilja se octave one. sÄ jÀdrans dyrt bara (iaf för en student). men du fÄr lova att njuta för min och min pojkvÀns skull ocksÄ!

EmelieApril 30th, 2012 at 16:34

sa fin skjorta! och solglasogonen! vart har du kopt dem, om man far lov att fraga? och var det nyligen? finis blogg forresten.

JohnMay 5th, 2012 at 12:23

Åh, Skudge…
Allt annat Ă€r givetvis fint ocksĂ„. Önskar att jag ocksĂ„ kunde ta lika bra digitala foton som du.

Leave a Response

bloglovin
back